Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
communities_evosmos.jpg
communities_el.jpg
Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Υιοθεσία αδέσποτων ζώων
Δράσεις Ανακύκλωσης
Λίστα Γιατρών Κορδελιού-Ευόσμου
Έκδοση & Θεώρηση Βιβλιαρίων
agora.jpg
Όροι Χρήσης
Διαδρομή: Νέα - Ανακοινώσεις arrow Δράσεις arrow Σε Λειτουργία ο Μαστογράφος του Κέντρου Υγείας Ευόσμου arrow
Σε Λειτουργία ο Μαστογράφος του Κέντρου Υγείας Ευόσμου Εκτύπωση
 
Μετά από 3 χρόνια τέθηκε σε λειτουργία ο υπερσύγχρονος Μαστογράφος στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος ενώ είχε εγκατασταθεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου παρέμεινε ανενεργός,  λόγω έλλειψης Ακτινολόγου.
«Η λειτουργία του Μαστογράφου στο Κέντρο Υγείας έρχεται να συμπληρώσει την μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας για πρόληψη και θεραπεία. Εξακολουθούμε να έχουμε σε προτεραιότητα τη συμπλήρωση όλων των ελλείψεων που υπάρχουν σε ιατρικές ειδικότητες έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όσο καλύτερα γίνεται οι Δημότες μας στα δύο Υποκαταστήματα του ΙΚΑ, στο Κέντρο Υγείας και στο Δημοτικό Φυσικοθεραπευτήριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.
 
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια - Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου κ. Φωτεινή Δάντση, το πρόβλημα με την έλλειψη Ακτινολόγου λύθηκε, ο Μαστογράφος είναι τελευταίας τεχνολογίας με άριστη απεικόνιση και λειτουργεί  κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι Δήμοι μπαίνουν στον αγώνα της πρόληψης  και ειδικά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Συγκεκριμένα η μαστογραφία είναι εξαιρετικά σημαντική εξέταση για κάθε γυναίκα προκειμένου να ανακαλύψει αλλοιώσεις και αλλαγές στο στήθος πριν ακόμη γίνουν αντιληπτές από τις γυναίκες ή τον γυναικολόγο τους με ψηλάφηση» δήλωσε η ιατρός και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

Στην εξέταση μπορούν να υποβληθούν Γυναίκες όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων. Τα ραντεβού κλείνονται αυτοπροσώπως στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου και όχι τηλεφωνικά γιατί πρέπει να δίνονται σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με την περίπτωση, οι  κατάλληλες συμβουλές πριν από την Μαστογραφία.


Μέγεθος γραμματοσειράς
A+ | A- | Reset
Γεωγραφικές Εφαρμογές Δήμου
Γεωγραφικές Εφαρμογές Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου

Διαύγεια Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου
ΚΕΠ Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου
Είσοδος
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
Ξενοκράτης

Κτηματολόγιο 
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 
Προστασία από τη λύσσα
Πρόσβαση μέσω κινητού
Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών